Podcast premiere: Indlæg om privacy og facebook

Jeg har i flere år forsøgt mig mere eller mindre men mest usuccesfuldt med at producere podcasts i tilknytning til Openlife. Tilbage i januar 2005 etablerede Henrik Føhns og jeg således Mimertalks, men vi kom aldrig rigtig udover rampen. Nu forsøger jeg igen.

Min første episode af Openlife podcast er således et indlæg fra en IT-sikkerheds konference “Sikkerhed og Revision 2009” afholdt den 4. september 2009 .

  1. frederik kortbæk avatar

    Lyttede med interesse til dit indlæg og jeg er helt enig i at privscy eller overvågning/fri information ikke er et enten eller,men et både og. Forskning og udvikling og især debatten er ved at løbe af sporet, fordi den er for kompliceret og for elitær. En hardcore privacy holdning, der er udpræget mange steder, har desuden heller ikke vist sig at vellykket. Det er klart at der er behov for databeskyttelse og privacy, men jeg har det et eller andet sted rigtig dårlig med at indbakning i teknologi og psudonymmer og sogar annonymitet, skulle være svaret. Nej, jeg vil have lov til at gå midt ude på gaden !
    Der er i den grad brug for en ny referenceramme for privacy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *