Projekt "Arena" (in Danish)

Nyt Madsen-Mygdal projekt “Arena” Highly recommendable!

Tryk på MORE forneden.

Fra: Thomas Madsen-Mygdal [mailto:mygdal@well.com]
Sendt: 10. marts 2003 19:42
Til: Thomas Madsen-Mygdal
Emne: Invitation til openspace om projekt “Arena”, lørdag d. 22. marts
kl. 10.00-13.00…

Jeg skriver til dig for at bede om din hjælp. Vi er nogle mennesker der har har et lokale, en drøm, nogle værdier og nogle problemstillinger vi vil høre om du vil være med til at udforske.

LOKALET ligger i en baggård på Nørrebrogade 14B, 1.tv og er på 220 kvm. med masser af lys og trægulve. Tæt på søerne, tæt på Nørreport station, tæt på sankt hans torvs cafe’er og ravnsborggades nærmiljø.

DRØMMEN er at skabe et rum hvor mennesker kan mødes, konversere, arbejde, slappe af, tænke og inspirere hinanden. Et rum der er en arbejdsplads for nogen, et mødessted for andre, et bibliotek/videnscenter og et netværk af mennesker med forskellige kompetencer og erfaringer for alle. Rummet væk fra hjemmet der kan indeholde ens professionelle hverdag for nogen, et tredje socialt rum imellem arbejde og hjem for andre. Alt i alt en kombination af et kontormiljø, cafe og en klub. Et sted nogen arbejder hver dag, andre måske kigger forbi en dag om ugen, andre når de er på besøg i københavn, andre når der er nogle interessante arrangementer. Inspiration på kontormiljødelen kan findes i tankerne fra unitedspaces (http://www.unitedspaces.net/page.asp?supersec=aboutus&sec=Vision) og i den mere sociale del det finske aula projekt (http://www.aula.cc/about_eng.php eller pdf: http://www.aula.cc/hakuhodo/aula_thesis/aulaproject.pdf)

VÆRDIERNE er at sådant et miljø kun kan skabes nede fra og op uden voldsom planlægning, at det skal være ejet og styret af medlemmerne, at det skal starte i det små, og at det skal bygge på gensidig tillid og respekt medlemmerne imellem.

PROBLEMSTILLINGERNE er hvordan drømmen konkret kan udføres, om den overhovedet er bæredygtighed, hvordan man integrerer folk med vidt forskellige og vidt forskellige daglige tilhørsforhold, hvordan man får de højtflyvende visioner til at virke i dagligdagen, hvordan det eventuelt skal indrettes, mv.

Det vi vil bede om din hjælp til er at deltage i et openspace arrangement (http://www.openspaceworld.org/danish/openspace.html) hvis du er interesseret og vil være med til at virkeliggøre drømmen, bruge et minut på at forwarde denne mail til de 3-5 mest relevante personer i dit netværk du tror kunne være interessseret eller helt simpelt blot at ignorere den hvis det ikke har din interessere.

Openspace arrangementet afholdes lørdag d. 22. marts kl. 10.00-13.00 i lokalerne på Nørrebrogade 14b,1.tv. Vi laver en let brunch buffet – mail tilbage hvis du er interesseret og vil være med eller har kommentarer til hvad du har læst.

Tak for din opmærksomhed.

Mvh.

Thomas Madsen-Mygdal
e: mygdal@well.com
t: +45 2972 5630
w: www.commonme.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *